Agustina Devi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Agustina Devi ya iku salah sijining pegawé Hotel Patra Jasa (Public Relation).[1] Lair ing Cirebon, 9 Agustus 1959. Agamané Devi ya iku Islam. SD tekan SMP dirampungaké ning Semarang. Devi kuliah tekan tingkat 2 Jurusan Sastra Perancis IKIP Semarang.

Kariré yaiku Public Relation (PR) Hotel “Patra Jasa”, dhèwèké wis tau melu kursus manajemen lan pemasaran ing Indonésia lan ing Singapura. Dhèwèké uga wis tau nglakoni studi banding ing hotèl kang ana ing Indonésia lan mancanegara.

Kauripan[besut | besut sumber]

Dhèwèké nggarwa kalih dr. Hendro Wahyono. Dhèwèké kagungan anak 3, ya iku Hanandityo Narendro, Yony Handiyono lan Paramita Dewiyanti.

Prèstasi[besut | besut sumber]

  • Runner Up Ratu Kebaya Jateng (1976)
  • Ratu Kacamata Remaja Jateng (1976)
  • Peragawati Terbaik Jateng (1977)
  • Top Model Remaja Jateng (1977)
  • Pramuniaga Jempolan PRPP Jateng (1977)
  • Salah sawijining antara 30 siswa SMA ing Indonesia kang melu ligeran siswa ing Perancis sedangunipun siji setengah sasi (1975)

Karir[besut | besut sumber]

Kariré diiwiti tahun 1980 dadi distributor Time Life Books Cabang Semarang. Taun 1983 dhèwèké mundur saka pagawéyané amarga kudu melu garwané tugas ing Thailand suwéné 2 taun.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Sadono SY, Bambang, ed. (1991). Tokoh & Potensi Kunci Jawa Tengah (Apa & Siapa 1991-1992). Semarang: Citra Almamater. kk. 33–34.