Acragas fallax

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Acragas fallax
Klasifikasi ngèlmiah
Dhomain: Eukaryota
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Famili: Salticidae
Génus: Acragas
Spésies: A. fallax
Jeneng binomial
Acragas fallax
Peckham & Peckham, 1896

Acragas fallax iku salah satunggalipun kalamangga saking kulawarga Salticidae lan wonten ing génus Acragas. Aran élmiah kanggé spésies punika kaping pisan dipuntepangaken ing taun 1896 déning Peckham & Peckham. Kalamangga punika kathah ingkang gesang ing nagari Panama.

Cathétan suku[besut | besut sumber]