Acragas erythraeus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Acragas erythraeus
Klasifikasi ngèlmiah
Dhomain: Eukaryota
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Famili: Salticidae
Génus: Acragas
Spésies: A. erythraeus
Jeneng binomial
Acragas erythraeus
Simon, 1900

Acragas erythraeus iku salah satunggalipun kalamangga saking kulawarga Salticidae lan wonten ing génus Acragas. Aran élmiah kanggo spésies punika kaping pisan dipuntepangaken ing taun 1900 déning Simon. Kalamangga punika kathah ingkang gesang ing nagari Brasil.

Cathètan suku[besut | besut sumber]