Acragas carinatus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Acragas carinatus
Klasifikasi ngèlmiah
Dhomain: Eukaryota
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Klas: Arachnida
Famili: Salticidae
Génus: Acragas
Spésies: A. carinatus
Jeneng binomial
Acragas carinatus
Crane, 1943

Acragas carinatus iku salah satunggalipun kalamangga saking kulawarga Salticidae lan wonten ing génus Acragas. Aran élmiah kanggo spésies punika kaping pisan dipuntepangaken ing taun 1943 déning Crane. Kalamangga punika kathah ingkang gesang ing nagari Venezuela.

Cathètan suku[besut | besut sumber]