Acer Inc.

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Acer Inc.
宏碁股份有限公司
TypePublik
(LSEACID, TWSE: 2353)
IndustryPerangkat keras komputer
Founded1976
FounderStan Shih et al.
Headquarters,
Key people
J.T. Wang, Chairman & CEO of Acer Group
Gianfranco Lanci, CEO of Acer[1]
ProductsKomputer pribadi, Laptop, Netbook, Server, IT Services, Handhelds, Monitor, LCD TV, Video projektor, Kodhak digital
RevenueIncrease US$ 19.9 billion (2010)
24.716.786 (2019) Edit this on Wikidata
Increase US$ 519 juta (2010)
Number of employees
7.500 (September 2010)
SubsidiariesAcer Computer Australia
Acer India
Acer America Corporation
Gateway, Inc.
Packard Bell
eMachines
E-TEN
Websitewww.acer.com

Acer utawa Acer Inc. ya iku perusahaan produsen piranti elektronik sing dumunung ing kutha Xizhi, New Taipei City, Taiwan. Perusahaan iki kalebu nomer lima paling gedhé sadunya sing nggawéni komputer pribadhi, laptop lan ponsel pinter

referensi[besut | besut sumber]

  1. "Gianfranco Lanci is appointed President of Acer Inc., effective January 2005" (PDF). Acer. 1 September 2004. Dibukak ing 27 April 2007.