Acer Inc.

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Acer Inc.
宏碁股份有限公司
Publik
(LSEACID, TWSE: 2353)
IndhustriPerangkat keras komputer
Diyasa1976
Sing yasaStan Shih et al.
Kantor gedhéTaiwan Taipei, Taiwan
Wong kunci
J.T. Wang, Chairman & CEO of Acer Group
Gianfranco Lanci, CEO of Acer[1]
WijilKomputer pribadi, Laptop, Netbook, Server, IT Services, Handhelds, Monitor, LCD TV, Video projektor, Kodhak digital
Olèh-olèhanIncrease US$ 19.9 billion (2010)
Increase US$ 519 juta (2010)
Cacah karyawan
7.500 (September 2010)
Anak kumpeniAcer Computer Australia
Acer India
Acer America Corporation
Gateway, Inc.
Packard Bell
eMachines
E-TEN
Sana jaringanwww.acer.com

Acer utawa Acer Inc. ya iku perusahaan produsen piranti elektronik sing dumunung ing kutha Xizhi, New Taipei City, Taiwan. Perusahaan iki kalebu nomer lima paling gedhé sadunya sing nggawéni komputer pribadhi, laptop lan ponsel pinter

referensi[besut | besut sumber]

  1. "Gianfranco Lanci is appointed President of Acer Inc., effective January 2005" (PDF). Acer. 1 September 2004. Dibukak ing 27 April 2007.