Abun, Sorong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abun, Sorong
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Sorong {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Abun iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Sorong Propinsi Papua Kulon.

Kabupatèn Sorong, Papua Kulon
Lambang Kabupatèn Sorong

Distrik: Aimas | Beraur | Klamono | Makbon | Salawati | Sayosa | Seget | Segun

Kabupatèn Sorong