27 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 27 Mei)

27 Mèi punika, dinten ingkang kaping 147 utawi 148 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Peter I

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

26 Mèi - 27 Mèi - 28 Mèi