27 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 27 Mei)

27 Mei punika, dinten ingkang kaping 147 utawi 148 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Peter I
Peter I

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
26 Mei - 27 Mei - 28 Mei
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=27_Mèi&oldid=1061362"