27 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 27 Mei)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

27 Mèi punika dinten ingkang kaping 147 utawi 148 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Peter I

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

26 Mèi-27 Mèi-28 Mèi