27 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 27 Mei)

27 Mei punika, dinten ingkang kaping 147 utawi 148 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Peter I

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

26 Mei - 27 Mei - 28 Mei