24 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 24 Mei)

Cithakan:Mèi 24 Mèi punika dinten ingkang kaping 144 utawi 145 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Gréja Methodis

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

23 Mèi-24 Mèi-25 Mèi