24 Mei

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Cithakan:Mei2016 24 Mei punika, dinten ingkang kaping 144 utawi 145 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[sunting | besut sumber]

Gereja Methodis
Gereja Methodis

Wiyosan[sunting | besut sumber]

Séda[sunting | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
23 Mei - 24 Mei - 25 Mei
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=24_Mei&oldid=963987"