24 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 24 Mei)

Cithakan:Mèi 24 Mèi punika, dinten ingkang kaping 144 utawi 145 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Gréja Methodis

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

23 Mèi - 24 Mèi - 25 Mèi