24 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 24 Mei)

Cithakan:Mei2017 24 Mei punika, dinten ingkang kaping 144 utawi 145 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Gereja Methodis

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

23 Mei - 24 Mei - 25 Mei