1543

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1538 1539 1540 1541 1542 1543 1544 1545 1546 1547 1548
Dasawarsa: 1530-an  1540-an  1550-an
Abad: kaping-15  kaping-16  kaping-17
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1543 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | Owah sumber]

Lair[sunting | Owah sumber]

Séda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1543&oldid=808013"