1540

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 1535 1536 1537 1538 1539 1540 1541 1542 1543 1544 1545
Dasawarsa: 1530-an  1540-an  1550-an
Abad: kaping-15  kaping-16  kaping-17
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1540 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1540&oldid=808009"