17 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 17 Mei)
Jump to navigation Jump to search

17 Mèi punika dinten ingkang kaping 137 utawi 138 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

NYSE

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

16 Mèi-17 Mèi-18 Mèi