Öçpoçmaq

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ocpocmaq
Echpochmak-wiki.jpg
Jeneng liyanéӨчпочмак
AjanganMain course
Panggonan asalRussia
Tlatah utawa prajaVolga Region
Woworan pokok
Buku masakan: Ocpocmaq  Médhia: Ocpocmaq

Ocpocmaq ( /ˌɛpɒ ˈmɑːk/ utawa /ˌɛʃpɒʃ ˈmɑːk/ ;[butuh sitiran] Sirilik : pronounced [ˌŒɕpɔɕˈmɑq], secara harfiah segi telu ) [note 1] minangka panganan Tatar lan masakan Bashkirs, panganan penting ing budaya Tatar lan Bashkirs . Iki minangka sawijining jajanan segitiga, diisi daging sapi, bawang bombay lan kentang cincang. Öçpoçmaq biasane dipangan nganggo bouillon utawa karo teh .

Referensi[besut | besut sumber]


Masalah sitiran: Tenger <ref> ana tumrap golongan aran "note", nanging tenger <references group="note"/> sing magepokan ora ana, utawa </ref> panutup ora ana