École normale supérieure

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
École normale supérieure
Entrée ENS 45 rue d'ulm.JPG
Diadegaké1794
PresidhènFrédéric Worms
LokasiParis, Île-de-France, Prancis

École normale supérieure inggih punika salah satunggalipun universitas ingkang dipunyasa ing taun 1794. Universitas punika sampun gadhah 2.400 sarjana lan kathah ingkang saking nagara manca.[1]

Lulusan misuwur[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]