Xbox 360

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Three red lights on the Xbox 360's ring indicator representing a "General Error" requiring service of the Console or Power Adapter, nicknamed the "Red Ring of Death", "Red Ring of Fire" or "Red Lights of Death."
A Kinect sensor device
Rock of Ages, one of many Unreal Engine 3 powered games available on Xbox 360.
Rock of Ages, one of many Unreal Engine 3 powered games available on Xbox 360.

Cithakan:Infobox CVG system

Xbox 360 ing wanci ngèrèmbakakèn dipuntèpang kaliyan asma Xenon utawiXbox 2, inggih punika pènèrus konsol permainan video Xbox gadahanipun Microsoft. Microsoft secara resmi nepangaken ing MTV ing 12 Mei 2005, lan informasi detail ngenai peluncuran lan permainan dipunbèbèrakèn ing pungkasan wulan ingkang sami ing Expo Electronic Entertainment (E3) ingkang sampun misuhur. Ing wanci dipunirilis ing surya 22 November 2005 ing Amerika Utara lan Puerto Rico, 2 Desember 2005 ing Eropa lan 10 Desember 2005 ing Jepang, Xbox 360 dados konsol kawiwitan ingkang dipunluncurakèn berbarengan kanggè tiga daerah agèng. Piyambakipun ugi merupakan produk pertama konsol permainan generasi terbaru lan badhè bersaing kaliyan Sony PlayStation 3 lan Nintendo Wii. Xbox 360 inggih punika konsol kawiwitan ingkang sagèd mutar film HD-DVD kaliyan tumbas paketipun sak derengipun , ingkang badhe dipunreleasè saklajèngipun. Xbox 360 ugi inggih punika konsol kawiwitan ingkang ngginaakèn stik wireless. Andalan Xbox 360 inggih punika grafis lan kemampuan onlinenipun. Xbox Live inggih punika salah satunggaling fitur online ingkang dipuntawaraken Microsoft selaku produseripun. Ing taun 2010 Xbox 360 mempersembahkan fitur software ingkang misuhur asmanipun Kinect.

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Xbox_360&oldid=836180"