Microsoft Office

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Microsoft Office
200px-Microsoft Office 2010 Logo svg.png
The Microsoft Office Core Applications
Searah jarum jam: Microsoft Office Excel, Word, OneNote lan PowerPoint ing Windows Vista.
Perancang Microsoft
Pangembang Microsoft
Rilis pisanan 1989 (Mac) / 1990 (Win)
Versi rilis terbaru 2007 SP2 (12.0.6504.5000) / April 28, 2009; 5 taun ingkang kapengker (2009-04-28)
Versi pratayang paling anyar 2010 (14.0.4536.1000) / November 16, 2009; 4 taun ingkang kapengker (2009-11-16)
Basa pamrograman C++/MFC, C#/.NET[citation needed]
Sistem operasi Microsoft Windows Linux/wine[1] Mac OS X with Wine
Platform Cross-platform
Basa Lebih dari 35 bahasa
Jenis Office suite
Lisènsi Perangkat lunak tak bebas
Situs web Microsoft Office untuk Windows
Microsoft Office:mac
Microsoft office 2008 logo.png
Aplikasi Microsoft Office Core
Microsoft Office 2008 kanggo aplikasi Mac (Word, Excel, PowerPoint, Entourage; plus Word Publishing Layout and Word Notebook Layout views) running on Mac OS X v10.5
Perancang Microsoft
Pangembang Microsoft
Rilis pisanan 1989
Versi rilis terbaru 2008 (12.1)
Basa pamrograman C++, Carbon
Sistem operasi Mac OS X
Platform Cross-platform
Jenis Office suite
Lisènsi Piranti alus ora bébas
Situs web Microsoft Office untuk Mac

Microsoft Office iku sebutan kanggé paket aplikasi kantoran gawéan perusahaan Microsoft lan dirancang kanggé dimlakukné ing sistem operasi Windows. Pirang-pirang aplikasi ing jero Microsoft Office sing kondhang yaiku:Excel, Word, lan Powerpoint.

Piranti Alus[sunting | sunting sumber]

Program-program liya ing versi Windows[sunting | sunting sumber]

Program liya ing versi Mac[sunting | sunting sumber]

Layanan web sing kuhubung karo Microsoft Office[sunting | sunting sumber]

Program-program liya sing ora disertakna maneh[sunting | sunting sumber]

Dheleng Pisan[sunting | sunting sumber]

Catatan Sikil[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Microsoft_Office&oldid=826286"