Bill Gates

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bill Gates

William Gates, ugi kasebut Bill Gates (28 Oktober 1955) iku wong paling sugih sadonya. Dhèwèké iku pamimpiné parusahan Microsoft Corporation.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bill_Gates&oldid=804767"