Tanjung, Brebes

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Tanjung
Peta brebes.gif
Peta lokasi Kecamatan Tanjung
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Brebes
Jembar wewengkon - km²
Cacah pedunung -
 - Kapadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Kecamatan Tanjung iku salah siji kecamatan ing kabupaten Brebes, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Kecamatan iki wewatesan :

ing sisih lor karo: Kutha Tegal
ing sisih kidul karo: Kecamatan Banjarharja lan Kersana
ing sisih kulon karo: Kecamatan Losari
ing sisih wétan karo: Kecamatan Bulakamba

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

  1. Karangreja
  2. Kedawung
  3. Kemurang Kulon
  4. Kemurang Wetan
  5. Krakahan
  6. Kubangputat
  7. Lemah Abang
  8. Luwung Gede
  9. Luwungbata
  10. Mundu
  11. Pejagan
  12. Pengaradan
  13. Sarireja
  14. Sengon
  15. Sidakaton
  16. Tanjung
  17. Tegongan
  18. Tengguli

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tanjung,_Brebes&oldid=805314"