Wanasari, Brebes

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Wanasari
Peta brebes.gif
Peta lokasi Kecamatan Wanasari
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Brebes
Jembar wewengkon - km²
Cacah pedunung -
 - Kapadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Kecamatan Wanasari iku salah siji kecamatan ing kabupaten Brebes, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Kecamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kutha Tegal
ing sisih kidul karo: Kecamatan Larangan lan kecamatan Jatibarang
ing sisih kulon karo: Kecamatan Bulakamba
ing sisih wétan karo: Kecamatan Brebes

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

  1. Dukuhwringin
  2. Dumeling
  3. Glonggong
  4. Jagalempeni
  5. Keboledan
  6. Kertabesuki
  7. Klampok
  8. Kupu
  9. Lengkong
  10. Pebatan
  11. Pesantunan
  12. Sawojajar
  13. Siasem
  14. Sidamulya
  15. Sigentong
  16. Sisalam
  17. Siwungkuk
  18. Tanjungsari
  19. Tegalgandu
  20. Wanasari

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wanasari,_Brebes&oldid=805317"