Bulakamba, Brebes

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Bulakamba
Lokasi Kecamatan Bulakamba
Peta lokasi Kecamatan Bulakamba
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Brebes
Jembar wewengkon - km²
Cacah pedunung -
 - Kapadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Kecamatan Bulakamba iku salah siji kecamatan ing kabupaten Brebes, provinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Kecamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Segara Jawa
ing sisih kidul karo: Kecamatan Ketanggungan lan kecamatan Larangan
ing sisih kulon karo: Kecamatan Tanjung
ing sisih wétan karo: Kecamatan Wanasari

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

  1. Bangsri
  2. Banjaratma
  3. Bulakamba
  4. Bulakparen
  5. Bulusari
  6. Cimohong
  7. Cipelem
  8. Dukuhlo
  9. Grinting
  10. Jubang
  11. Karangsari
  12. Kluwut
  13. Luwungragi
  14. Pakijangan
  15. Petunjungan
  16. Pulogading
  17. Rancawuluh
  18. Siwuluh
  19. Tegalglagah

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bulakamba,_Brebes&oldid=805287"