Taman nasional Tara

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Tara
Tara is located in Central Serbia<div style="position: absolute; z-index: 2; top: Kaluputan èksprèsi: Operand ora ditemokaké kanggo *%; left: -463.4%; height: 0; width: 0; margin: 0; padding: 0;">
Tara
Elevasi 1.675 m (5.495 ft) [1]
Location
Pagunungan Dinaric Alps
Koordinat 43°54′50″N 19°17′08″E / 43.91389°N 19.28556°E / 43.91389; 19.28556Koordinat: 43°54′50″N 19°17′08″E / 43.91389°N 19.28556°E / 43.91389; 19.28556
Tara National Park
IUCN Category II (Taman Nasional)
Lokasi Serbia
Kutha paling cedhak Bajina Bašta
Jembar 220 km²
Madeg 1981

Tara (Aksara Sirilik Serbia: Тара), iku gunung sing dumunung ing Serbia kulon, lan sebagéyan dumunung ing Bosnia-Herzegovina. Gunung iki minangka pérangan saka pagunungan Alpen Dinara Dinaric Alps lan dhuwuré 1,000-1,500 mèter saka lumahing segara.

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Taman nasional Tara ing Wikimedia Commons.