Kopaonik

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kopaonik
Range
Pančićev vrh during winter.jpg
Pančić's Peak during winter
Region Balkans
Borders on Serbia
Highest point Pančić's Peak
 - elevation 2.017 m (6.617 ft)

Kopaonik (Aksara Sirilik Serbia: Копаоник) iku pagunungan paling gedhé ing Serbia. Dunungé ana ing péranga tengah Serbia. Pucuk sing paling dhuwur yaiku Pančić's Peak, dhuwuré 2017 m saka lumahing segara. Sawijining taman nasional sing jembaré luwih saka 118.1 km2 dumunung ana ing satengahing dhataran Kopaonik lan dibangun ing taun 1981.

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

A British promotional video on Kopaonik.


Cithakan:National parks of Serbia


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kopaonik&oldid=867585"