Fruška Gora

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Национални парк Фрушка гора
Fruška Gora National Park
IUCN Category II (Taman Nasional)
Lokasi Serbia
Kutha paling cedhak Novi Sad
Koordinat 45°10′0″N 19°40′0″E / 45.166667°N 19.666667°E / 45.166667; 19.666667Koordinat: 45°10′0″N 19°40′0″E / 45.166667°N 19.666667°E / 45.166667; 19.666667
Jembar 255 km²
Madeg 1960

Fruška Gora (Aksara Sirilk Serbia: Фрушка гора, Basa Hungaria: Tarcal, Basa Latin: Alma Mons) iku sawijining gunung ing sisih lor Syrmia, Serbia, kadhangkala diarani uga the Jewel of Serbia amarga alam lan pemandangané sing éndah. Sebagéan cilik gunung iki ing sisih kulon klebu wilayah Kroasia.


Rujukan[sunting | sunting sumber]


Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Fruška_Gora&oldid=828003"