Potenza

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Potenza kuwi jeneng kutha ing negara Italia. Dunungé ana ing Provinsi Potenza, Region Basilicata. Jembar wewengkon 174 km2. Cacahing pedunung 69.295 jiwa.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Potenza&oldid=813265"