Provinsi Potenza

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Provinsi Potenza
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Basilicata
Ibukutha Potenza
Area 6,545 km²
Populasi (2005) 392,218
Kapadhetan 60
Komunitas 100
Nomor Polisi PZ
Kodhe Pos 85010-85018, 85020-85040, 85042-85044, 85046-85059
Kodhe Telepon 0971, 0972, 0973, 0975, 0976
ISTAT 076
Presidhèn Sabino Altobello
Potenza posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Potenza ing Italia
Peta Provinsi Potenza

Potenza (basa Italia: Provincia di Potenza) kuwi sawijining provinsi ing regione Basilicata ing Italia. Ibukuthané dumunung ing kutha Potenza.

Jembar wewengkon 6.548 km², lan populasi 393.529 (2001). Ana 100 comune ing provinsi iki.[1].

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Istat

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Eropah | Italia | Basilicata
Matera | Potenza


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Potenza&oldid=813071"