Abriola

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Abriola-Stemma.png

Abriola kuwi sawijining kutha lan comune ing Provinsi Potenza, ing sisih kidul region Basilicata, Italia. Kutha iki wewatesan karo comun Anzi, Calvello, Marsico Nuovo, Pignola, Sasso di Castalda, Tito. Jembar wewengkon 96 km2, cacahing pedunung 1.699 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Abriola&oldid=813269"