Acerenza

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Acerenza-Stemma.png
Comune Acerenza
Negara Flag of Italia Italia
Region Basilicata
Provinsi Potenza (PZ)
Walikutha
Area 77 km² (30 sq mi)
Populasi
 - Total
 - Kapadhetan [n.a.]
Time zone CET, UTC+1
Koordinat 40°48′N, 15°57′E
Gentilic Acheruntini
Kodhe Telepon 0971
Kodhe Pos 85011
Patron St. Canio
 - Day 25 Mei
Website: www.comune.acerenza.pz.it

Acerenza kuwi sawijining kutha lan comune ing Provinsi Potenza, ing region Basilicata negara Italia. Kutha iki wewatesan karo lomunitas Municipalitas) Cancellara, Forenza, Genzano di Lucania, Oppido Lucano, Palazzo San Gervasio, lan Pietragalla.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Acerenza&oldid=813312"