Viggiano

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Comune Viggiano
Gambar {{{name}}}
Coat of arms of Comune Viggiano
Municipal coat of arms
Negara Flag of Italia Italia
Region Basilicata
Provinsi Potenza (PZ)
Walikutha
Area 8.903 km² (3,437 sq mi)
Populasi
 - Total
 - Kapadhetan [n.a.]
Time zone CET, UTC+1
Koordinat 40°20′, 15°54′
Gentilic Viggianesi
Kodhe Telepon 0975
Kodhe Pos 85059
Patron San Pietro
 - Day 7 April
Website: Comune di Viggiano

Viggiano kuwi sawijining kutha lan comune ing Provinsi Potenza, ing region Basilicata negara Italia. Kutha iki wewatesan karo comuni Calvello, Corleto Perticara, Grumento Nova, Laurenzana, Marsicovetere, lanMontemurro.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Viggiano&oldid=813313"