Pit montor

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pit montor lawas kang ujude isih kayadene pit

Pit Montor yaiku salah sijining kendharaan rodha loro kang bisane mlaku ngganggo dayane mesin. Diarani pit montor amarga pancen mulabukane nduweni wujud kayadene pit kang dipasangi mesin. Pabrik pit montor Honda minangka dadi panguwasane pasar pit montor ing Indonesia, sahengga ing karang padesan pit montor uga kaarani honda.

Ing negara Indonesia, pit montor wis umum digunakake merga regane kang saya murah, playune bisa banter lan uga rosa, rumatane gampang, lan bisa digunakake ing samubarang papan senajan dalane elek, mblekuk, nanjak utnawa mung ujud plipiran. Ing kutha, wargane uga seneng nganggo pit montor merga nalikane dalan macet, pit montor bisa nlusup ing sela-selane mobil, trek, bis lan kendharaan liyane.

Umume, pit montor migunakake bensin minangka bahan bakare.

Jinise pit montor[sunting | sunting sumber]

miturut bentuke[sunting | sunting sumber]

Miturut pigunane[sunting | sunting sumber]

Pabrik pit montor[sunting | sunting sumber]

Piranti tambahan[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pit_montor&oldid=834309"