Sespan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Sespan (saka basa Walanda : Zijspan) yaiku piranti tambahan kang nduweni rodha siji lan dipasang ana sisih kiwa kendharaan kanggo mboncengake penumpang. Kendaraan kang bisa dipasangi sespan kayata pit montor, pit, sekuter lan vespa.

Vespa mawa sespan

Gallery[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sespan&oldid=834195"