Paramore

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Paramore

Vokalis Hayley Williams (tengah), drummer Zac Farro (kiri) dan bassist Jeremy Davis (kanan) tampil di Vans Warped Tour pada Agustus 2007
Informasi latar wuri
Asal Franklin, Tennessee, AS
Genre Alternative rock
Taun aktif 2004–sekarang
Label Fueled by Ramen
Situs wèb Paramore.net
Members
Hayley Williams
Taylor York
Jeremy Davis
Past members
Jason Bynum
John Hembree
Hunter Lamb
Josh Farro
Zac Farro

Paramore yaiku grup musik saka Amerika Serikat kang dibentuk ning taun 2004 ning Franklin, Tennessee, Grup band iki dipersonili dening Hayley Nichole Williams kang bagiyané ning vokal lan keyboard, Josh Farro ning gitar lan vokal, Jeremy Davis kang bagiyané ning bagiyan bas, Zac Farro kang nyekel drum sarta Taylor York ning bagiyan rhythm guitar.[1]

Taun 2005, kelompok iki ngrilis debut albumé kang pisanan, ALL WE KNOW IS FALLING.[1] Ning taun 2007, Paramore ngluncuraké album kang kaping loroné, RIOT!.[1] Ning album kang kaping loroné iki, Paramore olih panghargaan platinum ning negarané dhewe lan Gold Platinum ning Inggris lan Irlandia.[1] Beritané tekan Asia iki dimulai nalika grup misik iki ngluncuraké single Decode kang didadikaké soundtrack ning film TWILIGHT.[1]

Ning tanggal 25 November taun 2008, Paramore ngeluncuraké album kang judulé THE FINAL RIOT! kang isiné album RIOT! lan bonus DVD konseré ning Chicago.[1] Taun 2009 Paramore dadi tamu spesial ning konser musim panas No Doubt.[1]

Band saka Tennesee iki diremeni dening para rumaja, Indonésia tiket konseré ning Thamrin City Jakarta olih respon luar biasa saka masarakat.[2] Ewunan, fans kang madati tikect box ngantri awit esuk meski nembe dibukak jam sapuluhan.[2]

ShowMaxx Entertaiment kang dadi promotor sing nggawa grup band iki kanggo konser ning kutha GWK Bali nalika tanggal 17 Agustus taun 2011.[2] Grup band iki uga konser ning Pantai Carnaval Ancol nalika tanggal 19 Agustus ning taun 2011.[2] Tiket-tiket mau enteng namung wektu 2 jam.[2] Fans-fans Paramore sing paling aktif ning Indonésia, diarani (@ParamoreINA).[2]


Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d e f g (id)biografi paramore dipunuduh tanggal 14 Juli 2011
  2. ^ a b c d e f (id)berita paramore dipununduh tanggal 14 Juli 2011
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paramore&oldid=830974"