Palencia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Palencia kuwi kutha kang dumunung ing sisih kulon Spanyol, yakuwi ing wilayah otonom Castile-Leon Spanyol. Pedunungé 81.200 jiwa (2005).


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.


Wilayah otonomi Spanyol (comunidades autónomas) Gendéra Spanyol
Andalusia | Aragon | Asturias | Kapuloan Baleares | País Vasco | Kapuloan Canary | Cantabria | Castile–La Mancha | Castile–Leon | Catalunya | Extremadura | Galicia | Madrid | Murcia | Navarra | La Rioja | Valencia | Ceuta | Melilla | Plazas de soberanía
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Palencia&oldid=812929"