Castile-Leon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Peta Spanyol nuduhaké lokasi Castille-Leon

Castile-Leon kuwi sawijining wilayah otonomi Spanyol kang ambané 94.223 km² lan populasi 2.510.849 jiwa (2005). Ibu kuthané yakuwi Valladolid.


Wilayah otonomi Spanyol (comunidades autónomas) Gendéra Spanyol
Andalusia | Aragon | Asturias | Kapuloan Baleares | País Vasco | Kapuloan Canary | Cantabria | Castile–La Mancha | Castile–Leon | Catalunya | Extremadura | Galicia | Madrid | Murcia | Navarra | La Rioja | Valencia | Ceuta | Melilla | Plazas de soberanía
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Castile-Leon&oldid=819997"