Aragon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Peta Spanyol nuduhaké lokasi Aragon

Aragon kuwi salah siji saka pitulas wilayah otonomi ing Spanyol. Ibu kuthané yakuwi Zaragoza. Aragon wewatesan karo Perancis ing sisih lor; Catalonia ing sisih wétan; Valencia ing kidul; lan karo Castile-Leon, Castile-La Mancha, La Rioja lan Navarre ing sisih kulon.

Aragon dipérang dadi telung provinsi:

Kutha utama ing Aragon yakuwi:

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Wilayah otonomi Spanyol (comunidades autónomas) Gendéra Spanyol
Andalusia | Aragon | Asturias | Kapuloan Baleares | País Vasco | Kapuloan Canary | Cantabria | Castile–La Mancha | Castile–Leon | Catalunya | Extremadura | Galicia | Madrid | Murcia | Navarra | La Rioja | Valencia | Ceuta | Melilla | Plazas de soberanía

[id:Aragon]]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Aragon&oldid=812935"