Kapuloan Baleares

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kapuloan Balears dumunung ing sisih wétan-lor Spanyol Dharatan

Kepulauan Balears (basa Katalan: Illes Balears, basa Spanyol: Islas Baleares) kuwi sawijining wilayah otonomi Spanyol kang dumunung ing Laut Tengah. Ibukuthané yakuwi Palma de Mallorca. Pulo-pulo utama sekaligus tujuan wisata ing wilayah iki yakuwi pulo Mallorca, Minorca, Ibiza, lan Formentera. Kapuloan Balearic nduwèni siji provinsi kang jenengé Illes Balears.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Kapuloan Baleares ing Wikivoyage


Wilayah otonomi Spanyol (comunidades autónomas) Gendéra Spanyol
Andalusia | Aragon | Asturias | Kapuloan Baleares | País Vasco | Kapuloan Canary | Cantabria | Castile–La Mancha | Castile–Leon | Catalunya | Extremadura | Galicia | Madrid | Murcia | Navarra | La Rioja | Valencia | Ceuta | Melilla | Plazas de soberanía
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kapuloan_Baleares&oldid=819952"