Johan van Hoorn

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Joan van Hoorn

Joan van Hoorn (Amsterdam, 16 November 1653 - Walanda 21 Februari 1711), iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing ke 17. Dhèwèké maréntah antara taun 17041709.

Uga delengen[sunting | sunting sumber]

Jabatan pamaréntahan
Didhisiki déning:
Willem van Outhoorn
Gubernur-Jenderal Hindia-Belanda
1704-1709
Diganti déning:
Abraham van Riebeeck
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Johan_van_Hoorn&oldid=804608"