Abraham van Riebeeck

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Abraham van Riebeeck (Afrika Kidul, 18 Oktober 1653 - Batavia, 17 November 1713) iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 18. Dhèwèké maréntah antara taun 17091713.

Van Riebeeck bisa dianggep sing miwit kebon kopi ing Jawa Kulon.

Uga delengen[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.