Jatirokèh, Songgom, Brebes

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Jatirokeh, Songgom, Brebes)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Désa Jatirokeh

Peta lokasi Désa Jatirokeh
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Brebes
Kecamatan Songgom
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -

Jatirokèh iku salah sawijining désa ing Kecamatan Songgom, Kabupatèn Brebes, provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Désa Jatirokeh wewatesan ing sisih lor karo désa Karangsembung, ing sisih kulon karo désa Cenang, ig sisih kidul karo désa Kemakmuran lan ing sisih wétan karo désa Kertaharja.

Désa Jatirokèh nduwèni sawetara potènsi antara liya kasil bumi lan prodhuksi rumah tangga. Asil bumi arupa brambang, pari, kedhelé, jagung, kacang, lll. Asil prodhuksi antara liya arupa tahu lan témpé.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]