Jatirokeh, Songgom, Brebes

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Désa Jatirokeh

Peta lokasi Désa Jatirokeh
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Brebes
Kecamatan Songgom
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -

Jatirokeh iku salah sawijining désa / kalurahan ing Kecamatan Songgom, Kabupatèn Brebes, provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Désa Jatirokeh wewatesan ing sisih lor karo désa Karangsembung, ing sisih kulon karo désa Cenang, ig sisih kidul karo désa Kemakmuran lan ing sisih wétan karo désa Kertaharja.

Désa Jatirokeh nduwèni sawetara potènsi antara liya asil bumi lan prodhuksi rumah tangga. Asil bumi arupa brambang, pari, kedhelé, jagung, kacang, lll. Asil prodhuksi antara liya arupa tahu lan témpé.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]