Ethiopian Airlines

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ethiopian Airlines
Ethiopian Airlines Logo.svg
IATA ICAO Kode panggil
ET ETH ETHIOPIAN
Didegaké 1945
Hub Bandar Udara Internasional Bole Addis Ababa
Program frequent flyer ShebaMiles
Aliansi tidak ada (ditujukan kepada Star Alliance)
Ukuran armada 32 (10 dalam pesanan)
Kutha tujuan 80 (10 akan ditambah dalam 3 tahun) (2008)
Slogan perusahaan Africa's World Class Airline
Kantor pusat Addis Ababa, Ethiopia
Wong wigati Seyoum Mesfin (Chairman), Girma Wake (CEO)
Situs web http://www.ethiopianairlines.com

Ethiopian Airlines arupa salah siji maskapai penerbangan kang basisé ing Addis Ababa, Ethiopia. Ethiopian arupa maskapai nasional Ethiopia lan ngoperasikaké penerbangan kargo lan penumpang internasional tumuju 80 kota ing sekabehané dunya, uga penerbangan domestik tumuju 28 kota lan penerbangan penumpang lan kargo charter. Basis utamané manggon ing Bandar Udara Internasional Bole, Addis Ababa.[1]

Sejarah[sunting | sunting sumber]

Ethiopian Airlines didegaké nalika 30 Desember 1945 dening Raja Haile Selassie kanti dukungan aka TWA. Operasiné dimulai nalika 8 April 1946 kanti penerbangan mingguan antara Addis Ababa lan Cairo kanti 5 pesawat Douglas DC-3.[2]

Penerbangan jarak adohé dimulai tumuju Frankfurt nalika 1958 lan ngresmikaké penerbangan jet pertamané nalika Januari 1963 saka Addis Ababa tumuju Nairobi. Nalika 1965, perusahaan iki berubah kang awalé arupa korporasi dadi perusahaan bebarengan lan jenengé berubah saka Ethiopian Air Lines dadi Ethiopian Airlines. Sahamé diduwéni sekabehané dening Pemerintah Ethiopia lan duwéni 4,700 karyawan (Maret 2007)[1].

Senajan awalé mbutuhaké teknisi lan pilot asal Amerika, nalika ulang tahuné kang kaping-25 nalika 1971, Ethiopian Airlines dikelola sekabèhaané déning wong Ethiopia. Wis digambaraké dening Ethiopianis Paul B. Henze minangka "salah siji maskapai paling nguntungaké ing Dunya Ketelu",[3] noting that the airline was featured by The Economist as an example of excellence. [4] nandakaké yén maskapai iki pernah dilebokaké dening The Economist minangka contoh keunggulan perusahaan. Nalika 1998, Ethiopian mulai penerbangan trans-Atlantik. Kayééata South African Airways, TAAG Angola Airlines, Egyptair, Royal Air Maroc, Tunisair lan Kenya Airways, Ethiopian arupa siji saka pira-pira maskapai Afrika kang nguntungaké.

Ethiopian Airlines Fokker 50 ing Bandar Udara Lalibela.

Maskapai iki nyediakaké penerbangan tumuju Asmara ing Eritrea sakwéné pira-pira tahun nganti perang sipil antarané kaloro negara nalika 1998. Pada 2002, maskapai iki kasil ngangkut 1,054,687 penumpang. Karyawané cacah 4,539 nalika wulan Januari 2005.[rujukan?] Ethiopian Airlines mengumumkan "Vision 2010" pirang-pirang tahun kang kepengker, kang ngendi nargetaké kanggo ningkataké keuntungan net maskapai nganti 1 Miliar Dolar AS lan karyawané nganti 6,000 wong. Maskapai kasebut ngluncuraké program frequent flyer kang disebut "Sheba Miles" kanggo ngenang Ratu Sheba kang legendaris.


Armada[sunting | sunting sumber]

Armada Ethiopian Airlines wis nyakup (Agustus 2007)[5]:

Armada Ethiopian Airlines
Pesawat Jumlah Penumpang
(Cloud Nine/Economy)
Keterangan
Boeing 737-200 1
Boeing 737-700 5 118
Boeing 757-200 5 158
Boeing 767-200ER 1
Boeing 767-300ER 8
Fokker 50 5 52
De Havilland Canada DHC-6 Twin Otter Series 300 1 17
Boeing 787-8 (8 pesanan) EIS 2008
Boeing 787-9 (2 pesanan) EIS 2008
Jumlah pesawat 26
(10 pesanan)
Update: September 2007

ora kalebu pesawat Fokker 50, umur rata-rata armada Ethiopian yaiku 15.9 tahun nalika September 2007[6].

Nalika Februari 2005, Ethiopian Airlines nandatangani perjanjian tuku 10 Boeing 787 Dreamliner (5 pesanan lan 5 opsi). nalika 31 Mei 2005, Boeing ngumumaké yné Ethiopian wis ngijolaké opsiné dadi pesanan lan nambah pesanané dadi 10 pesawat. Pengiriman pesawat anyar diperkirakaké antarané 2008 lan 2011. Ethiopian Cargo ngoperasikaké rong Lockheed L-100. ET Cargo uga nyewa pesawat tambahan andhedasar kebutuhan lalu lintas. Telu saka papat pesawat 757-200 diperkirakaké dijolaké dadi pesawat kargo nalika tahun kang bakal teka.[rujukan?]

athetan sikil[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b Flight International 3 April 2007
  2. ^ Camerapix, Spectrum Guide to Ethiopia (Brooklyn: Interlink, 2000), p. 296
  3. ^ Paul B. Henze, Layers of Time: A History of Ethiopia, (New York: Palgrave, 2000), p. 246.
  4. ^ "In Search of Excellence, the Hard Way", The Economist, 31 December 1987.
  5. ^ Kaluputan sitat (pangutipan) Tag <ref> ora absah; ora ditemokaké tèks kanggo ref mawa jeneng ET_fleet
  6. ^ Ethiopian Airlines Fleet Age

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ethiopian_Airlines&oldid=851522"