Christoffel van Swol

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gambar:Ggswoll.jpg
Christoffel van Swol

Christoffel van Swoll (Amsterdam, 1663 - Batavia, 12 November 1718), iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 19. Dhèwèké maréntah antara taun 17131718.


Uga delengen[sunting | sunting sumber]

Jabatan pamaréntahan
Didhisiki déning:
Abraham van Riebeeck
Gubernur-Jenderal Hindia-Belanda
1713-1718
Diganti déning:
Hendrick Zwaardecroon