Zrazy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Zrazy
Zrazy1.jpg
Zrazy on a plate.
JinisMain course
Panggonan asalPolish–Litowenn Commonwealth
Tlatah utawa prajaPoland, Litowen, Eastern Europe
Hawa ajanganHot
Woworan pokokbeef
Buku masakan: Zrazy  Médhia: Zrazy

Zrazy (basa Polen : zrazy, Litowen : zrazai utawa mušti suktinukai ) [1] minangka olahan roulade daging sing kawentar ing Eropa Wétan, utamane ing Polen ( Silesian rouladen ), Bélarus, Ukraina lan Litowen .[2] Asal-usul kasebut bisa ditliti wiwit jaman Persemakmuran Polen-Litowen .[3]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Zrazai Litowenn Beef Rolls) Recipe - Genius Kitchen". Food.com. Dibukak ing 30 September 2018.
  2. "The best dishes of traditional Polish cuisine". Thefad.pl. 14 June 2016. Dibukak ing 28 July 2017.
  3. "POLAND - World Steak Challenge". Worldsteakchallenge.com. Dibukak ing 28 July 2017.