Zawidów

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Zawidów
Punjering kutha
Punjering kutha
Coat of arms of Zawidów
Coat of arms
Zawidów kapernah ing Poland
Zawidów
Zawidów
Koordhinat: 51°1′N 15°4′E / 51.017°N 15.067°E / 51.017; 15.067
Nagara Polen
Provinsi (Voivodeship)Silesian Ngisor
Kabupatèn (County)Zgorzelec
GminaZawidów (urban gmina)
Pamaréntahan
 • WalikuthaJózef Andrzej Sontowski
Laladan
 • Gunggung6,07 km2 (234 sq mi)
Élepasi245 m (804 ft)
Cacah warga (2006)
 • Gunggung4.412
 • Pepadhet7.3/km2 (19/sq mi)
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)
Kodhe pos59-970
Plat nomerDZG
Situs wèbhttp://miasto.zawidow.sisco.info

Zawidów [zaˈvʲiduf] (Jerman: Seidenberg) ya iku sawijining kutha ing Kabupatèn (County) Zgorzelec, ing Polen Kidul-Lor, sacedhaké tapal watesé Céko. Kutha iki pernahé udakara 16 kilometres (10 mi) sakidulé Zgorzelec, lan 139 kilometres (86 mi) sisih kuloné kutha krajan wewengkoné, Wrocław. Nganti taun 2006, gunggung cacah jiwa ing kutha iki ana 4.412 wong.

Pranala njaba[besut | besut sumber]