Zawidów

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Zawidów
Punjering kutha
Punjering kutha
Coat of arms of Zawidów
Coat of arms
Zawidów is located in Poland
Zawidów
Zawidów
Koordhinat: 51°1′N 15°4′E / 51.017°N 15.067°E / 51.017; 15.067
Nagara  Polen
Provinsi (Voivodeship) Silesian Ngisor
Kabupatèn (County) Zgorzelec
Gmina Zawidów (urban gmina)
Pamaréntahan
 • Walikutha Józef Andrzej Sontowski
Laladan
 • Gunggung 6,07 km2 (234 sq mi)
Élevasi 245 m (804 ft)
Cacah warga (2006)
 • Gunggung 4.412
 • Pepadhet 7.3/km2 (19/sq mi)
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+2)
Kodhe pos 59-970
Plat nomer DZG
Situs wèb http://miasto.zawidow.sisco.info

Zawidów [zaˈvʲiduf] (Jerman: Seidenberg) ya iku sawijining kutha ing Kabupatèn (County) Zgorzelec, ing Polen Kidul-Lor, sacedhaké tapal watesé Céko. Kutha iki pernahé udakara 16 kilometres (10 mi) sakidulé Zgorzelec, lan 139 kilometres (86 mi) sisih kuloné kutha krajan wewengkoné, Wrocław. Nganti taun 2006, gunggung cacah jiwa ing kutha iki ana 4.412 wong.

Pranala njaba[besut | besut sumber]