Zapiekanka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Zapiekanka
Polish "Zapiekanka".jpg
A typical zapiekanka served on a paper tray
Jeneng liyanéPolish pizza
Panggonan asalPoland
Hawa ajanganHot
Woworan pokokBaguette, button mushrooms, cheese
Buku masakan: Zapiekanka  Médhia: Zapiekanka

zapiekanka ( Pangucap cara Polen: [zapʲɛˈkaŋka] ; jamak: zapiekanki , diucapaké [zapʲɛˈkaŋkʲi] ), uga dikenal minangka pizza Polandia, [1] iku panggang mbukak-pasuryan sandwich digawe saka ngiris baguette utawa muter dawa saka roti, paling ndhuwur karo oseng jamur putih, keju lan uga kadang liyane kayata Ham . Disedhiyakake panas kanthi saus tomat, dadi panganan panganan sing populer ing Polandia wiwit taun 1970an.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Bush (2012).