Zachary Quinto

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Zachary Quinto
Zachary Quinto at the 2009 Tribeca Film Festival 2.jpg
Quinto nalika taun 2009 dadi pemain saka film Love the Beast
Lair Zachary John Quinto
2 Juni 1977 (umur 39)
Pittsburgh, Pennsylvania, Amérika Sarékat
Pakarya Aktor
Taun akarya 2000–saiki
Situs jaringan http://www.zacharyquinto.com/

Zachary John Quinto (lahir 2 Juni 1977) yakuwi aktor saka Amérika Sarékat kang dadi kondhang nalika mainaké peran dadi Adam Kaufman ning 24, Sasan ning So NoTORIous, lan Sylar ning Heroes. Dheweké lair ning Pittsburgh, lan mulai kariré ning dunya hiburan film awit taun 2000.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Zachary_Quinto&oldid=949134"