Yuri van Gelder

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Yuri van Gelder
Yuri van Gelder 2008-1.jpg
Van Gelder in 2008.
Pratélan pribadi
ParabanLord of the Rings
Lair (1983-04-20) April 20, 1983 (umur 36)
Waalwijk, Noord-Brabant, Walanda
Dhuwur1,61 m
Sporet
Nagara Walanda
ClubFlik-Flak 's-Hertogenbosch

Lambertus Yuri van Gelder (lair ing Waalwijk, 20 April 1983) iku sawijining juru senam Walanda, spésialisasiné ya iku gelang-gelang. Sadina-dinaé dhèwèké iku mbiyèn prajurit lan pangkaté sersan 1 ing Angkatan Dharat Walanda. Suksèsé sing gedhé dhéwé ya iku nalika dhèwèké dadi juwara donya ing Melbourne, tanggal 26 November 2005. Sadurungé Yuri wis dadi juwara Éropah ing Debrecen, ya padha ing taun 2005.

Pranala njaba[besut | besut sumber]