Yumi, Yumi, Yumi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Yumi, Yumi, Yumi ("Kita, Kita, Kita") iku lagu kabangsané nagara Vanuatu. Lagu iki ditulis lan dikomposisi déning François Vincent Ayssav (lair 1955) lan diangkat minangka resmi ing 1980.

Tèks ing basa Bislama[besut | besut sumber]

REFREIN:
Yumi, Yumi, yumi i glat long talem se
Yumi, yumi, yumi i man blong Vanuatu

God i givim ples ya long yumi,
Yumi glat tumas long hem,
Yumi strong mo yumi fri long hem,
Yumi brata evriwan!

REFREIN

Plante fasin blong bifo i stap,
Plante fasin blong tedei,
Be yumi i olsem wan nomo,
Hemia fasin blong yumi!

REFREIN

Yumi save plante wok i stap,
Long ol aelan blong yumi,
God i helpem yumi evriwan,
Hem i papa blong yumi!

REFREIN

Alihbasa Jawa[besut | besut sumber]

REFREIN:
Kita (, Kita, Kita) bagya bisa mbiwara
Kita (, Kita, Kita) iku Bangsa Vanuatu!

Allah maringi kita tanah iki;
Iki mènèhi kita alesan kanggo ngrayakaké.
Kita kuwat, kita bébas ing nagara iki;
Kita kabèh sadulur.

REFREIN

Kita nduwé tradhisi akèh
Lan kita nemu cara anyar.
Saiki kita bakal dadi rakyat siji,
Kita bakal manunggal terus.

REFREIN

Kita ngerti yèn akèh sing kudu dilakoni
Ing pulo kita kabèh.
Muga-muga Allah, Bapa Kita, manulunga!

REFREIN

Pranala njaba[besut | besut sumber]