Menyang kontèn

Yoshinoya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Yoshinoya Co., Ltd.
TypePublik
TYO: 9861
FoundedTokyo, Jepang (1899; 125 taun kapungkur (1899))
HeadquartersKita, Tokyo, Jepang
ProductsPanganan cepet saji
Websiteyoshinoya.com

Yoshinoya (𠮷野家?) yaiku jaringan réstoran waralaba gyūdon (beef bowl) paling gedhé ing Jepang. Jaringan kasebut diadegake ing Jepang ing taun 1899. Slogan Yoshinoya yaiku "Enak, murah, cepat" (うまい、やすい、はやい umai, yasui, hayai?) sing nuduhake pentinge pelanggan, layanan sacara pribadi, lan kualitas.[1] Jeneng populer kanggo Yoshinoya yaiku yoshigyū (吉牛), singkatan saka Yoshinoya no gyūdon (吉野家の牛丼, gyūdon Yoshinoya).

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "吉野家公式ウェブサイト".

Pranala njaba[besut | besut sumber]