Yogyakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Yogya)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mangga dipilih artikel sing kersa diwaca
  1. Daerah Istimewa Yogyakarta
  2. Kasultanan Ngayogyakarta Hadiningrat
  3. Kutha Ngayogyakarta