Yogyakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Yogya)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mangga dipilih artikel sing kersa diwaca
  1. Daerah Istimewa Yogyakarta
  2. Kasultanan Ngayogyakarta Hadiningrat
  3. Kutha Ngayogyakarta