Yelena Serova

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Yelena Serova
Elena Serova food tasting - crop.jpg
Emblem gosduma.svg Deputi Duma Nagara Fedherasi Ruslan
Wiwit linggih
5 Oktober 2016
PrésidhènVladimir Putin
Rerincèn dhiri
Lair (1976-04-22) 22 April 1976 (umur 46)[1]
Vozdvizhenka, Krai Primorsky, RSFS Rusia, Uni Sovyet[1]
BangsaRuslan
Panggaotapulitikus

Yelena Olegovna Serova (Rusia: Елена Олеговна Серова, lair 22 April 1976; umur 46 taun) yaiku pulitikus lan mantan antariksawati Ruslan. Ia ngejabat minangka Deputi Duma Nagara Fedherasi Ruslan.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b "Yelena Olegovna Serova". Space Facts. Dibukak ing 16 February 2013.

Pranala jaba[besut | besut sumber]