Yao Ming

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Yao Ming
Cithakan:Rfu-c
Posisi tengah
Julukan The Ming Dynasty, The Great Wall of Yao, Chairman Yao
Liga NBA
Dhuwur 229 cm
Bobot 155 kg
Klub Houston Rockets
Negara Cithakan:Country data RRT
Lair (1980-09-12)Sèptèmber 12, 1980
Shanghai, China
Karier pro 1997 – saiki
Klub sebelumnya Shanghai Sharks (1997-2002)
Penghargaan 4x NBA All-Star

Yao Ming (lair ing Shanghai, Tiongkok, 12 Sèptèmber 1980; umur 36 taun), iku pamain baskèt asal Cina pisanan sing main ing kompetisi NBA. Wiwit mlebu NBA ing taun 2002 nganti pènsiun, main ing klub Houston Rockets.[1] Bebarengan karo Gheorghe Muresan, Manute Bol, lan Shawn Bradley Yao Ming dadi pemain basket paling dhuwur ing kompetisi NBA ya iku dhuwré nganti 229 cm.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ (en)Greg Stutchbury. 21 Juli 2011. Chinas's Yao Retires, ready to take 'next step'. The Jakarta Post. Page. 20


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Yao_Ming&oldid=1100547"