Yanni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
YanniPressPhoto.jpg
Yanni
YanniPressPhoto.jpg
Yanni Press Photo
Pratélan latar wuri
Jeneng lair Yiànnis Hrysomàllis
Saka Kalamata, Greece
Génre Instrumental, New Age, contemporary classical
Pakaryan Composer, pianist
Piranti Piano, keyboard
Mangsa akarya 1980–present
Labèl Private Music/Windham Hill/BMG
Virgin/EMI
Image Entertainment
Yanni Wake/Disney Pearl Series
Sing magepokan Chameleon
Sana jaringan www.yanni.com
Piranti wigati
Piano, synthesizer, keyboard

Yanni, (jeneng lairé Yanni Chrysomallis lair 14 Novèmber 1954; umur 62 taun), dheweké iku penyanyi lan komponis saka nagara Yunani.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Yanni&oldid=1099662"